ebakõla, kuidas näha, kes kedagi liigutas


Vastus 1:

Nagu juba mainitud, kui palute inimesel A olla oma sõber ja ootate vastust, kontrollige tema profiili. Kui see näitab „lisa sõber”, on nad selle kustutanud. Mul oli keegi, keda ma tean, suhteliselt hästi, kes ei võtnud minu palvet vastu. Me kohtusime paar korda, meil oli ühine huvi ja ma lasksin tal lennujaama minnes isegi auto minu autosse parkida. Ei olnud nii, et olime võõrad. Saatsin uuesti taotluse, arvates, et ta võis selle ekslikult kustutada, ja kontrollisin mõni päev hiljem, et tema profiilil oli kiri „lisa sõber”. Proovisin kolmandat korda - sama asi. Piisab öelda, et see inimene on nüüd blokeeritud. Ma ei põrka temaga tõenäoliselt niipea, kui viimati kuulsin, et ta kolis USA-sse ja meil pole enam ühist huvi. Kurat teda.


Vastus 2:

Alustan seda vastust samamoodi nagu vastused paljudele FB kohta saadud küsimustele. Kui teil pole juurdepääsu kõnealuse isiku FB kontole, ei saa te seda teha. Kui soovite näha, kas keegi kustutas teie enda FB kontolt sõbrakutse, saate alati oma tegevuste logist vaadata. Kuid kui kellelgi on juurdepääs teie kontole, on tal juurdepääs ka teie tegevuste logile ja saate ka sealt valida, mida soovite kustutada. Paljud inimesed unustavad kõik tegevuslogi, ehkki tasub vaadata ... kui arvate, et keegi kustutas midagi teie enda kontolt. Nagu öeldud, toimivad kõik need asjad ka siis, kui teil on muidugi juurdepääs kellegi teise FB kontole. Sellegipoolest ei tohiks te teiste kontosid nuhkida ja kui tunnete, et peate ... võib-olla pole te õige inimesega koos. See on lihtsalt minu arvamus. Igatahes, palju õnne!


Vastus 3:

Tahan sellele küsimusele vastata, pidades silmas Facebooki androidirakenduse uusimat versiooni.

Asjad on väga lihtsad, kui te mõlemad (st teie ja teine ​​soovitud inimene) olite varem sõbrad.

Kui nad teie taotluse kustutavad, ei näe te ühe aasta jooksul nende profiilis nuppu „Lisa sõber”. Näete ainult jälgimisnuppu või mõnikord ainult nuppe „msg” ja „rohkem”.

Siiski pole endiselt võimalust teada saada, kas keegi „tundmatu” kustutab teie sõbrakutse Androidist.

Facebook ei teavita kunagi teist tema kustutatud taotlusest.


Vastus 4:

Kui keegi kustutab teie sõbrakutse, ei saa te enam ühe aasta jooksul sõbrakutset saata.

kuidas sa tead?

: - minge inimese profiilile. Kui ta teie taotluse kustutab, ei näe te ühe aasta jooksul tema profiilil valikut „Lisa sõber”. Kuid saate teda juhtida. (PM: - isiklik sõnum)


Vastus 5:

Ma arvan, et tänapäeval, kui taotlus tagasi lükatakse, saab nupust Lisa sõber „Sõnum”, nii et te ei saa enam taotlust saata.

See oli minu jaoks tüütu, kuna tahtsin kellegagi uuesti ühendust võtta ja nupp Lisa sõber ei naasnud täpselt aasta 2018 keskpaigast kuni 2019. aasta keskpaigani.

Teisest küljest ei saa kutt, kes on pidevalt üritanud olla minu sõber, enam sõbrakutsetega lollitada, välja arvatud üks kord aastas.


Vastus 6:

Facebook ei teavita teid sellest, et keegi on teie sõbrakutse kustutanud. Aga kui leiate selle profiili oma lehelt uuesti soovitustest või mõnest oma sõbra sõbraloendist ja olete juba talle sõbrakutse saatnud ning profiilil kuvatakse Valik „Lisa sõber” tähendab, et ta on teie päringu kustutanud.


Vastus 7:

Kas teie elu muutub, kui te ei ole sõbrad sellega, kes kustutas taotlused, nagu oleksid nad sõbrad, kas teil poleks nende telefoninumbrit


Vastus 8:

Seda pole enam Facebookis ja öeldakse teile, kes teile sõbrakutseid saatis. Kuid teie e-posti aadressil võib teil olla see, kes saatis teile sõbrakutseid


Vastus 9:

Tõenäoliselt seetõttu, et inimene, kellelt te seda palute, ei vasta kunagi. Mõnikord võib see juhtuda. Edu